Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Belirtilen merdivenler genelde dokumanın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı kucakinden emeksiz ve güvenli kaçışın sağlanması sinein kuruluşlırlar. Meşru olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde ihtimam veren milel arası yapılardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma meselelevi gelir.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye fiillemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida mevki kayran illere bakım vermekteyiz.

Kullanılan kapı fitili bâtınin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page